Бъдете самостоятелни и независими! kursistka2

Ако вече притежавате шофьорска книжка от категория "В", но все още нямате самочувствието самостоятелно да шофирате и да достигате до желаната дестинация, ще е необходимо да се доверите на моя опит, професионализъм и желание да Ви помогна.

Ще подкрепя усилията Ви да повярвате в собствените си възможности и сами да се справите с този проблем.

Благодарение на комплексния подход и специалното внимание, което отделям на всеки един от моите курсисти, максимално бързо ще дефинирам причините за Вашата неувереност. След като анализирам уменията Ви в управлението на автомобила, посредством комплекс от практически упражнения по управление на полигон, в извънградски условия, както и шофиране на автомобила в условията на сложното и интензивно движение в град Пловдив, ще надградя Вашите умения за безопасно шофиране. Така ще придобиете нужната увереност.
 
Обучението ще се проведе с акцент върху "невралгичните" обстоятелства, които пречат на самочувствието Ви и оказват влияние на възможността да се почувствате самостоятелни и независими. Опреснителните часове се провеждат в комфортната обстановка на съвременен автомобил от марката Фолксваген "Поло", който се наложи като един от най-предпочитаните от младите шофьори. Относително малките му габарити допринасят за по-голямата маневреност, сигурност и лекота на управление. Графикът за провеждане на опреснителните часове подготвям индивидуално, като се съобразявам с Вашите ежедневни ангажименти на работното място, учебното заведение или дома.

Обадете ми се на посочените телефони за контакт или се запишете online и научете специалната ценова оферта, която с удоволствие ще Ви изпратя възможно най-скоро.

Очаквам Ви!

Отзиви от завършили курсисти

Вашето мнение е важно за нас!

Отзиви и коментари на нашите курсисти